Personvernerklæring for Myran Agenturer

 

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Myran Agenturer behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. Myran Agenturer følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

 

Når du lar oss formidle personopplysninger til andre, vil disse ha et selvstendig ansvar for videre behandling av opplysningene.

 

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel, navn, telefonnummer og e-postadresse

 

Myran Agenturer driver tjenestene

  • ONSITE Event & Conference Management

  • konferanse-norge.no

  • konferanse-trondheim.no

  • konferanse-bergen.no

  • konferanse-oslo.no

  • konferanse-stavanger.no

 

Personopplysninger som lagres og formål med dette

Myran Agenturer henvender seg i all hovedsak til næringslivsaktører. I den grad vi innhenter personopplysninger, vil dette være i form av kontaktpersoner for foretak og deltakerinformasjon ved arrangementer. For eksempel for romlister eller lignende.

 

Dette omfatter i all hovedsak navn, telefonnummer og e-postadresse.

 

I enkelte tilfeller vil en representant for et foretak sende inn personopplysninger om ansatte/tilknyttede, for eksempel ved registrering for et arrangement. Myran Agenturer forutsette i slike tilfeller at dette er en handling godkjent av de involverte.

 

Personopplysninger samlet inn i forbindelse med påmelding til arrangementer, lister for overnatting og lignende, vil ikke bli brukt til andre formål, og vil etter formidling kun bli arkivert for statistiske formål.

 

I forbindelse med innhenting av personopplysninger, benytter Myran Agenturer seg av tredjeparts leverandører som alle har selvstendige erklæringer og systemer for personvern.

 

Myran Agenturer benytter følgende tredjeparts leverandører: Google Analytics, Cognitoforms, Wix, HelloCrowd, Stripe og Airtable.

 

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om vår behandling av personopplysninger. Post@onsitement.no